met yoghurt en granola
Op zoek naar een heerlijk ontbijtrecept? Deze banaan-havermoutpannenkoekjes zijn makkelijk te maken en zitten boordevol smaak. Met een paar simpele ingrediënten zet je in korte tijd een heerlijk ontbijt op tafel. Serveer ze met Griekse yoghurt en granola voor een goede start van je dag.
Voor 1 persoon
Garnering
Prak de banaan samen met het ei in een mengkom. Voeg vervolgens de havermout en een eetlepel kaneel toe. Meng alles goed samen tot een beslag. Het beslag hoeft niet glad te zijn.
Verhit een koekenpan met een klein beetje vloeibare boter op middelhoog vuur. Schep kleine porties van het beslag in de pan en bak de pannenkoekjes aan beide kanten lichtbruin. Herhaal dit tot het beslag op is. De pannenkoekjes mogen binnenin nog smeuïg zijn.
Leg de pannenkoekjes op een bord en schep de Griekse yoghurt over de pannenkoekjes. Garneer af met 15 gram granola voor een knapperige twist.
* Exacte voedingswaarden zijn afhankelijk van de gekozen voedingsmiddelen.
Voedingspatroon verbeteren?
Ontvang de nieuwste recepten!
Meer inspiratie?
Bekijk alle receptenDe combinatie van havermout, melk, zoete mango en een snufje kaneel zorgt voor een heerlijke smaak. Een perfect ontbijt om je dag mee te beginnen! Deze voedzame mix van koolhydraten, eiwitten en vetten geeft je de energie die je nodig hebt.
Zin om te bakken? Maak dit heerlijke bananenbrood met een twist! Voeg eens zoete appelstukjes toe aan het bananenbrood. Zonder de toevoeging van extra suiker. Lekker voor als snack of om een als ontbijt te eten met Griekse yoghurt en een klein beetje granola.