Bananen pannenkoekjes

met yoghurt en granola

Op zoek naar een heerlijk ontbijtrecept? Deze banaan-havermoutpannenkoekjes zijn makkelijk te maken en zitten boordevol smaak. Met een paar simpele ingrediënten zet je in korte tijd een heerlijk ontbijt op tafel. Serveer ze met Griekse yoghurt en granola voor een goede start van je dag.

Voor 1 persoon

Ingrediënten

  • Garnering

Bereiding

01

Prak de banaan samen met het ei in een mengkom. Voeg vervolgens de havermout en een eetlepel kaneel toe. Meng alles goed samen tot een beslag. Het beslag hoeft niet glad te zijn.

02

Verhit een koekenpan met een klein beetje vloeibare boter op middelhoog vuur. Schep kleine porties van het beslag in de pan en bak de pannenkoekjes aan beide kanten lichtbruin. Herhaal dit tot het beslag op is. De pannenkoekjes mogen binnenin nog smeuïg zijn.

03

Leg de pannenkoekjes op een bord en schep de Griekse yoghurt over de pannenkoekjes. Garneer af met 15 gram granola voor een knapperige twist.

Voedingswaarden per portie*

390Kcal
57.4gKoolhydraten
15.4gEiwitten
9.1gVetten

* Exacte voedingswaarden zijn afhankelijk van de gekozen voedingsmiddelen.